header pic

header pic

Tuesday, April 8, 2014

Your day ^^



waktu tengah siap2 nak pi 'driving school' td aku tertengok kalendar..

"hari ni 8 .. esok 9 ..haihh xlama da aku nk jpj nih !
gila takutt !"

tu ja aku terpikir..tp balik dari sekolah baru aku sedar..
tarikh tu..
9 . 4 . 2014 
my bestie besday !
TYAH !

boleh gelak sengsorg aku bila teringat balik hadiah yang aku bagi kat dia waktu
form4..gila mcm budak2..buruk xyah kata ah..ha3
budak asrama kan..save bajet gitu ~ XD

tp bila besday aku dia buat entry kat blog dia !
gilaaa ! nangis kot aku baca
walaupun xsampai setahun kami kenal,tp ukhwah lillah ni buatkan
kasih sayang yang terjalin was unlimited ! overflow !!
and tu la first tima org wish besday aku ikut entry blog !

so that was the story when we was form4..
form 5 aku xbg apapun kat dia.. :'(
just wish jaa..*poket kering weyh!
and this year..kita da lepasan tuu ~
xsekolah daa..nk sembang2 rancak2,usik2 manja macam kat sekolah
memang da xboleh laa..tambah2 tyah ni org 'dekat' plak kan..sblah jaa
bangi ~ 

*benda la aku merapu mlm2 ni ..+_+*

oklahh..
FATHIAH NABIHAH binti MOHAMMAD SALEH




walaupun kita kenal baru 2 thn lebih ..
but..
seriously rasa mcm tyah with me since i'm form1..^^
thanks sebab sudi berkawan..
thanks sebab sntiasa dengaq kemerapuan ku..
thanks for the mornite moment..XD
and mostly thanks...
coz you HAD WALK INTO MY LIFE !
now,you had own the special place in my heart ..
and there will be no or other TYAH can replace your place..
so pless ..stayy there ..at your place..don't leave me..

"If we are not meant to meet at the world,may we unite at His Jannah"

love you much tyah..
thanks for being my fren .. :')











No comments:

Post a Comment